Up-to-date persoonsgerichte informatie

De juiste informatie, op het juiste moment bij de juiste persoon.

Met ManualMaster stelt u informatie persoonsgericht ter beschikking. De actuele versie van uw documenten, processen en formulieren wordt zichtbaar in een browser.

ManualMaster autoriseert gebruikers op het punt waar zij het systeem ‘binnenkomen’. Zo ‘weet’ het systeem welke informatie gekoppeld is aan een functie, groep of afdeling. Openstaande acties verschijnen op een persoonlijk dashboard, nieuw geplaatste informatie staat bovenaan en persoonlijke favoriete documenten zijn direct aanklikbaar. Via menu’s, diverse overzichten en de uitgebreide en krachtige zoekfunctie navigeert elke gebruiker eenvoudig en snel naar de juiste informatie.
Door deze krachtige autorisatiemogelijkheden op persoons-, functie-, afdelings- en groepsniveau bent u ervan verzekerd dat de juiste informatie, op het juiste moment bij de juiste persoon terechtkomt.

Samengevat

Navigeren tussen documenten en processen is dankzij hyperlinks bijzonder gebruiksvriendelijk. Door presentatie in een webpublicatie is de toegang tot uw informatie laagdrempelig en interactief. Lezers krijgen eenvoudig via een willekeurige browser (bijvoorbeeld Internet Explorer of Google Chrome) toegang tot alle documenten, waar nodig via de snelle en uitgebreide zoekfunctie.
Andere mogelijkheden zijn:
Notificaties
Direct formulieren invullen en versturen
Processen of documenten digitaal verifiëren en autoriseren
Commentaar geven op documenten met notificatie naar de eigenaar
Opvragen van laatst gewijzigde documenten