Geavanceerd documentbeheer

Documentbeheer in vertrouwde werkomgeving.

Documentbeheer met alleen een mappenstructuur en een tekstverwerker lukt u bij grote aantallen documenten niet meer. Zeker niet als de documenten moeten voldoen aan wet- en regelgeving.

ManualMaster geeft u de documentbeheer tools om al uw informatie gemakkelijk te onderhouden, deze consistent te borgen en laagdrempelig te presenteren op het web. De actuele informatie is op het juiste moment voor de juiste persoon beschikbaar.

ManualMaster maakt documentenbeheer makkelijk met:
Automatisch versiebeheer
Centraal layoutbeheer
Digitale workflow voor controle en goedkeuring

Via hyperlinks in de webtoepassing ‘springen’ uw collega’s eenvoudig naar gerelateerde informatie. De krachtige software borgt ondertussen alle wijzigingen, opmerkingen en nieuwe informatie en voert deze na autorisatie automatisch op alle plekken in uw documenten door, zodat u automatisch door uw hele systeem (in al uw documenten) bijvoorbeeld dezelfde kop- en voetteksten gebruikt, dezelfde functie- en afdelingsnamen toepast en zelfs afkortingen en definities gelijk houdt. Via één centrale wijziging reviseert u eenvoudig alle betrokken documenten, processen en formulieren.

Samengevat

Maak, onderhoud en publiceer uw documenten terwijl ManualMaster de onderliggende relaties tussen documenten up-to-date houdt.
Dankzij het aantoonbare versiebeheer, de digitale workflow en de audittrail op documenten, beschikt iedereen over de enige, juiste en goedgekeurde versie en heeft u zicht op de volledige historie van uw informatie.
Werken zoals u gewend bent met MS Office
Aantoonbaar versiebeheer
Op één plaats wijzigingen doorvoeren
Geavanceerde documentworkflow
Voortgangsbewaking