Diensten


Onze diensten bestaan uit een persoonlijke custom made ondersteuning naar u en uw organisatie op het gebied van kwaliteitsborging en alles wat daar bij komt kijken. Wij gaan samen met u aan de slag met het maken van een plan van aanpak voor het volledige kwaliteitsborgingtraject zodat de organisatie zelf betrokken blijft bij het proces en er draagvlak gecreëerd wordt in de volledige organisatie.

Onze mensen ontwikkelen een digitale omgeving met de en documenten die nodig zijn voor een (eventuele) nieuwe certificering. Tevens kunnen we reeds bestaande certificeringen onderbrengen in de online omgeving gericht op kwaliteitsborging, waardoor ook de certificeringen richting de toekomst veilig worden gesteld.

De ervaring leert dat organisaties vaak tientallen, honderden of zelfs duizenden beschrijvingen in de vorm van processchema’s, procedures, werkinstructies en formulieren. Hoe bewaar je het overzicht?  Hoe zorg je ervoor dat iedereen op het juiste moment de juiste informatie ter beschikking heeft?
Dat de beschrijvingen ook gebruikt worden? En dat alle beschrijvingen de dynamiek en flexibiliteit niet in de weg zitten, maar juist kunnen bevorderen en daadwerkelijk een ondersteuning zijn voor uw organisatie?

Wij structureren met ondersteuning van de software van ManualMaster uw informatie, leg uw werkwijzen vast, presenteren deze persoonsgericht en helpen u slagvaardiger te ondernemen in de dynamiek van vandaag… en van morgen.